Lakókocsi 2

Lakókocsi Rab sziget Lopar Horvátország
Lakókocsi Rab sziget Lopar Horvátország
Lakókocsi Rab sziget Lopar Horvátország
Lakókocsi Rab sziget Lopar Horvátország
Lakókocsi Rab sziget Lopar Horvátország
Lakókocsi Rab sziget Lopar Horvátország
Lakókocsi Rab sziget Lopar Horvátország
Lakókocsi Rab sziget Lopar Horvátország
Lakókocsi Rab sziget Lopar Horvátország
Lakókocsi rab sziget Lopar Horvátország
Lakókocsi Rab sziget Lopar Horvátország

A Lakókocsiról.

Kedves érdeklődő, a honlapon található lakókocsikat ábrázoló fényképek a tavalyi évben készültek. 

A kemping télen minden lakókocsit átköltöztettet a bejárattól jobbra lévő területre, ezért az ide fényképeket csak májusban tudjuk honlapunkra feltölteni.  

A lakókocsi és elősátor kinézete, felszereltsége nem változik csak a telepítési helye.

A lakókocsi a kemping II. zónájában található.

Parcella számot a lakókocsi elő sátorára ragasztottuk fel a kemping szabályzata szerint. Minden vendégünknek küldünk térképet is.

Nagyobb létszám esetén, baráti társaságok egy időben történő nyaralására is van lehetőség, a szomszédos területen lévő lakókocsik igénybe vételével. Illetve ha 5 főnél többen szeretnének egy lakókocsit kibérelni erre is van lehetőség.

Az 5 fő feletti vendégek részére kijelentkezéskor a recepción napidíjat számolnak fel melynek összege gyermekek esetében 2,8 Euró/gyermek/nap, felnőt esetében pedig 7,5 Euró/felnőt/nap.

A lakókocsi felépítése a következő két végén két dupla franciaágy található, középső részen a szekrény, és itt helyezkedik el a beépített klíma is.

Kisgyermekkel érkező vendégeink részére minden lakókocsiban elhelyeztünk egy járókát és egy etető széket is.

Elő sátorral ellátott lakókocsik jó felszereltséggel, rendelkeznek. Az elő sátorban lehet főzni, minikonyha vagy elektromos főzőlap áll rendelkezésre.

A kombinált hűtőszekrények akkora fagyasztó résszel rendelkeznek, hogy azon vendégeink, akik fagyasztót-élelmiszert hoznak, egy heti mennyiséget kényelmesen el tudnak helyezni.

A tányér, pohár és evőeszközkészletek 5 személyesek. Az edénykészletek kicsi, közepes és nagy lábasokat tartalmaznak valamint serpenyőket.

A lakókocsi felszereléséhez tartózik mikrohullámú sütő, kotyogós kávéfőző.

Az elő sátorban helyezzük el az asztalt és a székeket is, ezt vendégeink kivihetik az elő sátor előtt lévő fedett kiülő részre is. A fedet részre ugyancsak vendégeink javaslatára egy fából épített kerti ki ülőt helyezünk el.

Ágynemű huzatott, lepedőt és konyharuhát, valamint mosogatószert vinni kell.

A vizes blokk a lakókocsi közelében helyezkedik el az út túl oldalán. A vizes blokkot folyamatosan takarítják, egyes blokkokban külön helyiségben pelenkázó, családi fürdő, babafürdető, mini zuhanyzó és toalett is található.

A lakókocsi felszereléséhez tartozik egy kis kerti grillező, valamint a kempingben található egy központi nagy grillező hely is, faszén a kemping boltjában vásárolható. A bolt a kalózhajós játszótér mögötti épületben található, ebben a blokkban található még a kemping péksége, hal és bor boltja is. A bolt nagy termék választékkal rendelkezik. A bolt árait figyelemmel kísérjük és a vendégeink részére elindulás előtt megküldjük.

Parkolni a lakókocsi előtt kényelmesen lehet, a sorompónyitó kártyát bejelentkezéskor a recepción adják át.

Elindulás előtt meg küldjük a Letenyei határátkelő azon telefonszámát ahol a határforgalom alakulásáról adnak információkat és tanácsokat az utazók részére, valamint azt a helyet ahol a szigeten sebességet szoktak ellenőrizni.

Magyarországról a Rab szigetig történő utazásról a blog fül alatt lehet tájékozódni.

Voucherekből minden lakókocsiban helyezünk el a lakókocsi adataival kitöltött, de név nélküli példányokat. Történt, hogy utazás közben játszott a gyermek a voucherrel kikapta a szél a kezéből és kivitte a gépkocsi ablakán miközben az autópályán haladtak, természetesen nem lett meg. Ekkor jól jött, hogy a lakókocsiban azonnal rendelkezésükre állt a tartalék voucher.

A lakókocsihoz tartalék kulcsokat is elhelyezünk, hogy kulcs elkeveredés esetén ne kelljen az ajtót feltörni.

A tartalék kulcsok és voucherek helyét elindulás előtt megküldjük vendégeink részére.

Programok, kirándulások:
Minden nap körbe megy egy Magyar rendezvényszervező hölgy és ajánlja az aktuális programokat és hajós kirándulásokat, nála azonnal lehet jelentkezni is. Valamint a lakókocsiban elhelyezünk prospektusokat, térképeket a sziget természeti látnivalóról és strandjairól megközelítési lehetőségeiről. Gyermekek részére a kemping programokat szervez, játszóház, arcfestés, fő szezonban minden este zenés vetélkedőket rendeznek a színpadnál.

A kemping területén lévő nagy csúszda fizetős, zsetonnal lehet igénybe venni 1 zseton 5 Kuna, 13 Zseton 50 Kuna, 27 Zseton 100 Kuna. Vizi bicikli, banánozás, vizi sí, ernyőzés árai a lakókocsiban lesznek elhelyezve.

A lakókocsikat kérjük érkező vendégeink részére rendben kitakarítva hátrahagyni, olyan állapotban, amilyenben önök is szeretnék megkapni.

Szombati tumultus elkerülése érdekében a turnusokat vasárnaptól-vasárnapig állapítottuk meg, így több idő marad a nyaralásra.

A lakókocsikat Vasárnap 10-óráig kell elhagyni és 14-órától lehet elfoglalni, természetesen, ha az előző vendég előbb távozott, akkor korában is el lehet foglalni.

 

Foglalás leadása

Leltár lista

Nagypárna 6db
Kispárna 6db
Takaró 6db
Pléd 6db
Kávéfőző 1db
Mikró 1db
Rezsó 1db
Teáscsésze 6db
Kávéscsésze 6db
Pohár 6db
Fakanál 1db
Sajtreszelő 1db
Konzervnyító 1db
Csipesz 1db
Kenyereskosár 1db
Sószoró 1db
Hamutál 1db
Seprű 1db
Lapát 1db
Felmosófej 2db
Dugóhuzó 1db
Kanál 6db
Kés 6db
Villa 6db
Kávéskanál 6db
Merőkanál 1db
Zöldségszürő 1db
Szűrő 1db
Teafőző 1db
Nagyfazék 2db
Kisfazék 2db
Nagylábos 2db
Kislábos 2db
Kiszedő1db
Vágódeszka 1db
Tálca 6db
Csöpögtető 1db
Hússötő(Grill tárcsa álványos)1db
Fedő 4db
Műanyag edény 5db
Mosógatólavor 1db
Vödör 1db
Partvis 1db
Műanyagszék 6db
Székpárna 6db
Asztal 1db
Ventilátor 1db
Kuka 1db
Mélytányér 6db
Lapostányér 6db
Kistányér 6db
Kompótos tányér 6db
Kává alátét 6db
Tea alátét 6db
Fokhagymaprés 1db
Klopfoló 1db
Zöldségtisztitó 1db
Tölcsér 2db
Porcelántál 2db
Hűtő+mélyhűtő 1db
Gyermekjáróka 1db
Etetőszék 1db
Sörbontó 1db
Elősátorfüggöny 1db