Lakókocsi 4

lakókocsirabszigethorvatorszag
lakókocsirabsziget
lakókocsi rab sziget horvatorszag
lakókocsi rab sziget
lakókocsi rab sziget
lakókocsi rab sziget
rab lakokocsi 4.1 lopar horvatorszag

A Lakókocsiról.

Kedves érdeklődő, a honlapon található lakókocsikat ábrázoló fényképek a tavalyi évben készültek.

 

A kemping télen minden lakókocsit átköltöztettet a bejárattól jobbra lévő területre, ezért az ide fényképeket csak májusban tudjuk honlapunkra feltölteni. 

 

A lakókocsi és elő sátor kinézete, felszereltsége nem változik csak a telepítési helye.

A lakókocsi a kemping II. zónájában találhatóak.

Parcella számot a lakókocsi elő sátorára ragasztottuk fel a kemping szabályzata szerint. Minden vendégünknek küldünk térképet is.

Nagyobb létszám esetén, baráti társaságok egy időben történő nyaralására is van lehetőség, a szomszédos területen lévő lakókocsik igénybe vételével, illetve ha 5 főnél többen szeretnének egy lakókocsit kibérelni erre is van lehetőség.

A gyermekek részére sátrat állítottak a lakókocsi mellé, illetve dupla vendégágyat helyeztünk el az elő sátorban, ide még matracok is elférnek.

Az 5 fő feletti vendégek részére kijelentkezéskor a recepción napidíjat számolnak fel melynek összege gyermekek esetében 2,8 Euró/gyermek/nap, felnőt esetében pedig 7,5 Euró/felnőt/nap.

A lakókocsi felépítése a következő két végén két dupla franciaágy található, középső részen a szekrény, és itt helyezkedik el a beépített klíma is.

Kisgyermekkel érkező vendégeink részére minden lakókocsiban elhelyeztünk egy járókát és egy etető széket is.

Elő sátorral ellátott lakókocsik jó felszereltséggel, rendelkeznek. Az elő sátorban lehet főzni minikonyha vagy elektromos főzőlap áll rendelkezésre.

A kombinált hűtőszekrények akkora fagyasztó résszel rendelkeznek, hogy azon vendégeink, akik fagyasztót-élelmiszert hoznak, egy heti mennyiséget kényelmesen el tudnak helyezni.

A tányér, pohár és evőeszközkészletek 5 személyesek. Az edénykészletek kicsi, közepes és nagy lábasokat tartalmaznak valamint serpenyőket. A lakókocsi felszereléséhez tartózik még mikrohullámú sütő, vízforraló, kotyogós kávéfőző.

Az elő sátorban helyezzük el az asztalt és a székeket is, ezt vendégeink ki vihetik az elő sátor előtt lévő fedett kiülő részre is.

A fedet részre ugyancsak vendégeink javaslatára egy fából épített kerti ki ülőt helyezünk el.

Ágynemű húzatott, lepedőt és konyharuhát, valamint mosogatószert vinni kell.

A vizes blokk a lakókocsi közelében helyezkedik el az út túl oldalán. A vizes blokkot folyamatosan takarítják, egyes blokkokban külön helyiségben pelenkázó, családi fürdő, babafürdető, mini zuhanyzó és toalett is található.

A kempingben található egy központi nagy grillező hely is, faszén a kemping boltjában vásárolható. A bolt a kalózhajós játszótér mögötti épületben található, ebben a blokkban található még a kemping péksége, hal és bor boltja is. A bolt nagy termék választékkal rendelkezik. A bolt árait figyelemmel kísérjük és a vendégeink részére elindulás előtt megküldjük.

Parkolni a lakókocsi előtt kényelmesen lehet, a sorompónyitó kártyát bejelentkezéskor a recepción adják át.

Elindulás előtt meg küldjük a Letenyei határátkelő azon telefonszámát ahol a határforgalom alakulásáról adnak információkat és tanácsokat az utazók részére, valamint azt a helyet ahol a szigeten sebességet szoktak ellenőrizni.

Magyarországról a Rab szigetig történő utazásról a blog fül alatt lehet tájékozódni.

Voucherekből minden lakókocsiban helyezünk el a lakókocsi adataival kitöltött, de név nélküli példányokat.

Történt, hogy utazás közben játszott a gyermek a voucherrel kikapta a szél a kezéből és kivitte a gépkocsi ablakán miközben az autópályán haladtak, természetesen nem lett meg. Ekkor jól jött, hogy a lakókocsiban azonnal rendelkezésükre állt a tartalék voucher.

A lakókocsihoz tartalék kulcsokat is elhelyezünk, hogy kulcs elkeveredés esetén ne kelljen az ajtót feltörni. A tartalék kulcsok és voucherek helyét elindulás előtt megküldjük vendégeink részére.

Programok, kirándulások:
Minden nap körbe megy egy Magyar rendezvényszervező hölgy és ajánlja az aktuális programokat és hajós kirándulásokat, nála azonnal lehet jelentkezni is. Valamint a lakókocsiban elhelyezünk prospektusokat, térképeket a sziget természeti látnivalóról és strandjairól megközelítési lehetőségeiről.

Gyermekek részére a kemping programokat szervez, játszóház, arcfestés, fő szezonban minden este zenés vetélkedőket rendeznek a színpadnál. A kemping területén lévő nagy csúszda fizetős, zsetonnal lehet igénybe venni 1 zseton 5 Kuna, 13 Zseton 50 Kuna, 27 Zseton 100 Kuna. Vizi bicikli, banánozás, vizi sí, ernyőzés árai a lakókocsiban lesznek elhelyezve.

A lakókocsikat kérjük érkező vendégeink részére rendben kitakarítva hátrahagyni, olyan állapotban, amilyenben önök is szeretnék megkapni.

Szombati tumultus elkerülése érdekében a turnusokat vasárnaptól-vasárnapig állapítottuk meg, így több idő marad a nyaralásra.

A lakókocsikat Vasárnap 10-óráig kell elhagyni és 14- órától lehet elfoglalni, természetesen, ha az előző vendég előbb távozott, akkor korában is el lehet foglalni.

 Foglalás leadása arak-tudnivalok-foglalas-leadasa

Leltár lista
Sörbontó 1db 
Nagypárna 6db 
Kispárna 6db 
Takaró 6db 
Pléd 6db 
Kávéfőző 1db
Mikró 1db 
Rezsó 1db 
Teáscsésze 6db 
Kávéscsésze 6db 
Pohár 6db
Fakanál 1db 
Sajtreszelő 1db 
Konzervnyító 1db 
Csipesz 1db 
Elősátorfüggyőny 1db 
Kenyereskosár 1db 
Sószoró 1db 
Hamutál 1db 
Seprű 1db 
Lapát 1db 
Felmosofej 2db 
Dugóhúzó 1db 
Kanál 6db 
Kés 6db 
Villa 6db 
Kávéskanál 6db 
Merőkanál 1db 
Zöldségszűrő 1db 
Szűrő 1db 
Teafőző 1db 
Nagyfazék 2db 
Kisfazék 2db 
Nagy lábos 2db 
Kis lábos 2db 
Kiszedő 1db 
Vágódeszka 1db 
Tálca 6db 
Csöpögtető 1db 
Hússütő 1db 
Fedő 4db 
Műanyag edény 5db 
Mosogatólavór 1db 
Vödör 1db 
Partvis 1db
Műanyagszék 6db 
Zsámoly 3db 
Székpárna 6db 
Asztal 1db 
Ventilátor 1db 
Kuka 1db 
Mélytányér 6db 
Lapostányér 6db 
Kistányér 6db 
Kompótos 6db
Kávé alátét 6db 
Tea alátét 6db 
Fokhagymaprés 1db 
Klopfoló 1db 
Zöldségtisztító 1db 
Tölcsér 2db 
Porcelántál 2db 
Hűtő + mélyhűtő 1db
Gyermekjáróka 1db 
Etetőszék 1db